Štyria mačkatieri - audiokniha,

Štyria mačkatieri - audiokniha

Koncom roka 2020 vyšla vo vydavateľstve WisteriaBooks v spolupráci s vydavateľstvom Slovart kniha Štyria mačkatieri pre deti aj dospelých ako audiokniha na počúvanie. Knihu napísala Alexandra Pavelková, ktorá je známa aj vďaka svojej pomoci opusteným zvieratám. Práve takto sa za dramatických okolnosti zoznámila aj s partiou chlpáčov, ktorí sa krátko na to nasťahovali do jej domu. Ako sa to zomlelo a čo všetko sa udialo potom, si mačky doteraz rozprávajú za dlhých zimných, letných, jesenných aj jarných večerov. Knihu pre malých aj veľkých poslucháčov prerozprávala slovenská herečka Judita Hansman. Obálku vytvorila ilustrátorka Lada Zoldak.

V tlačenej podobe kniha vyšla v roku 2019 vo vydavateľstve Slovart.


Anotácia

Jedného dňa sa život v dome so záhradou navždy zmení. V ten deň totiž majitelia domu zachránia opustené mačiatka a zoberú ich k sebe. Postarať sa o ne však nie je jednoduché, pretože dvaja malí kocúri sú veľmi chorí. Osirelé mačiatka aj staršie mačky, ktoré už v dome žili, budú musieť preliezť veľa prekážok a vylízať mnoho misiek, kým sa z nich stane nerozlučná partia. Kniha plná dobrodružstiev a zlodružstiev, humoru, svojskej filozofie i poučení poteší nielen deti, ale dozaista zaujme aj ich rodičov. Jeden z hrdinov knihy – hendikepovaný kocúrik Žabko dokáže písať všetkými pazúrmi a má svoj profil na facebooku, kde sa rád delí o svoje postrehy zo života mačiek a ľudí. (Medzi mačkami sa povráva, že to v skutočnosti on autorke diktoval jej najúspešnejšie knihy.)

Vypočujte si ukážku z audioknihy Štyria mačkatieri


Audioknihu Štyria mačkatieri si môžete kúpiť na DC alebo okamžite stiahnuť napríklad aj na Martinuse, pre podrobnosti kliknite na tento link


Podrobnosti o audioknihe

Štyria mačkatieri – audiokniha
Autorka: Alexandra Pavelková
Ilustrácie: Ľudmila Žoldáková
Vydavateľstvo: Wisteria Books
Rok vydania: 2020
Jazyk: slovenský
Interpretka: Judita Hansman
Dĺžka: 4 hodiny 52 minút
Formát: MP3 na stiahnutie (268 MB)

Stretnite sa s Alexandrou Pavelkovou aj na Facebooku.


Recenzie

Recenzia – Alexandra Pavelková: Štyria mačkatieri

Rozprávkové spolunažívanie s mačkami

© Alexandra Pavelková

Diskusia k článku

Žiadny príspevok, založiť novú diskusiu.
Nové v bibliografii
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio