Pridať nový príspevok
prísp. na stranu


Saš
21. 11. 2013 11:10

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: ludia sa menia..

Mam ta rada Sas…

Kujeeem.

Zuzi Striga Zuzika
19. 11. 2013 14:35

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] ludia sa menia..

Nuz Sas, citam to az teraz, ale nevadi.. hladam vsetko cokolvek o macickach… tento pribeh je silny.. ako tvoji chalani.. :) vies aka som bola pred 3 rokmi.. mačka?? brrrr pozerat, aj to radsej zdialky.. len preboha mi to nedavajte na ruky, a nikdy k tebe nepridem, kym budes mat macky.. teraz mam doma kocura a macicku.. obaja najduchovia, obaja krasni… co to sme si s nimi prezili a pri obidvoch si mi pomohla, za co ti budem na furt veky vdacna.. :) co sme si to sme si, ale vzdy ked mam problemy si pomyslim „co by urobila Sas“ a vacsinou ma vzdy napadne spravna vec… a dakujem aj za veta.. je super!

Mam ta rada Sas…

Alexandra Pavelková
26. 09. 2012 20:34

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][3] RE: iná planéta

Ďakujem, enu036.

enu036
25. 09. 2012 09:31

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] iná planéta

Fantasy v praxi. Pretože normálne je zbaviť sa inakosti. Vzdať sa, nie bojovať. A to hovorím o človečích prípadoch, tie zvieracie sa takmer vždy rýchlo „vyriešia“. Veď mačiek je ako hadov. A hadov ako pliev. Obdivujem planétu a svet, v ktorom žijú mačiaci Bucko a Žabko. Dilema stvorenia je v tomto prípade bezpredmetná. Životodarcova a konzervodarcovia v jednom :) Stavím, sa, že vám chalani pradú každý večer oltárik siahajúci až do mačacieho neba :)A niekde sa navíja na koleso Božieho Mlyna, ktorý tebe Saš a tvojmu manželovi, raz, keď príde čas, všetko oplatí.

Saš
16. 04. 2011 10:03

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Ďakujem

Ďakujem pekne. Nie je to s nimi ružové a ani nikdy nebude. Hlavne aby sa im podarilo v zdraví dospieť a trochu sa upokojiť, lebo teraz sú ako bežní 18-roční chalani. Všetko rýchlo, hneď a naraz a ešte sa trochu popredvádzať. Potom snáď bude menej hrčí a modrín. A tiež, aby sa k tomu nepridružili ďalšie choroby a ťažkosti – vo vyššom veku budú mať napríklad iste problémy s kĺbmi, pretože majú zlé držanie tela. A Žabko má čosi ako celiakiu, musíme byť pri ňom opatrní, čo sa týka stravy, lebo hnačka je v jeho prípade ozaj problém. Ale stojí to za to.

Tono, môžte s Tonkou kedykoľvek prísť, spať máte kde :)

Tono
15. 04. 2011 18:50

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Je to veru silny pribeh a ty mas naozaj velke srdc...

Je to veru silny pribeh a ty mas naozaj velke srdce. Kedze spovzdialia trochu sledujem ich osudy, dobre padlo si to takto pekne a putavo zrekapitulovat. Snad ich niekedy uvidim aj nazivo :)

Iveta Sičáková
15. 04. 2011 14:55

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] Som nahdikepovaný, ale mám život rád

Sas, nesmierne Ta obdivujem za tvoju citlivost, lasku a vsetko co pre zvieratka okolo seba robis, po precitani clanku a pozreti videa som sa neubranila slzam, predtavila som si, co vsetko ti dvaja museli prezit a samozrejme sklanam sa pred tvojou a Rastovou trpezlivostou a laskou, ktoru dokazete tymto stvorenickam dat. Ja ti za to DAKUJEM, ze si aka si…

Mam Ta rada Ivusa

Katka
15. 04. 2011 14:36

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] Ad Som hendikepovaný, ale mám život rád

Mila Alexandra, vyslovujem vam ooobrovsky obdiv a vdaku za macicky, ktore ste zachranili. Som neskutocne rada, ze na svete ziju ludia ako vy. Cely clanok ma velmi dojal a prajem vam zo srdca len to najlepsie.

Nové v bibliografii
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio