Pozvánka: V sobotu sa bude krstiť nová slovenská fantasy - Čas hrdinov II,

Čas hrdinov II

Na festivale Comics salón, ktorý sa bude konať v bratislavskom Dome kultúry Ružinov, sa dňa 21. septembra 2019 o 14:00 hod. predstaví fanúšikom fantastiky antológia Čas hrdinov II – nová slovenská fantasy. Krstným otcom knihy bude moderátor a publicista Dado Nagy.

Táto jedinečná kniha vychádza vo vydavateľstve Artis Omnis s obálkou od výtvarníka Michala Ivana. Okrem zostavovateľov antológie, ktorými sú Martin Králik a Alexandra Paveková, sa budete môcť stretnúť s autormi poviedok: Jurajom Červenákom, tiež Alexandrou Pavelkovou, Lenonou Štiblaríkovou, Jozefom Girovským, Katarínou Soykou, Marjou Holecyovou, Robertom Hricom, Monikou Kandrikovou, Líviou Hlavačkovou, Jankom Gálikom, Annou Olejárovou, Zdenom Jašekom, Ivanou Molnárovou Dubcovou a ďalšími, ktorí sa na tejto knihe podieľali.

Súčasťou krstu bude aj beseda s autormi, editormi, výtvarníkom a vydavateľmi. Všetkých fanúšikov fantastiky srdečne pozývame aj na megaautogramiádu všetkých prítomných autorov knihy, ktorá bude nasledovať po krste.


Trinásť autorov, trinásť úplne nových príbehov. Výber z toho najlepšieho, čo domáca scéna v súčasnosti ponúka. Tradičné aj neobvyklé témy od drakov po cirkus, temné aj humorné, od klasickej cez urban až po historickú fantasy. Majstrov a majsterky žánru, ako sú Juraj Červenák, Alexandra Pavelková, Lenona Štiblaríková, Katarína Soyka, Jozef Girovský, Marja Holecyová či Lívia Hlavačková, dopĺňajú novší autori, ktorí si už u čitateľov získali priazeň ako poviedkari a v kvalite textu ničím nezaostávajú − Anna Olejárová, Ivana Molnárová Dubcová, Monika Kandriková, Róbert Hric, Zdeno Jašek a Ján Gálik. Presvedčte sa o tom sami a vydajte sa na fantastické stretnutia so svojimi hrdinami.

Knihu Čas hrdinov si môžete kúpiť napríklad na Martinuse momentálne so zľavou 5 %, pre podrobnosti kliknite na tento link


Údaje o knihe

Čas hrdinov II
Nová slovenská fantasy
Žáner: fantasy
Editori: Alexandra Pavelková a Martin Králik
Vydavateľstvo: Artis Omnis, edícia Margo
Rok vydania: 2019
Väzba: tvrdá
Obálka: Michal Ivan
Počet strán: 352
ISBN: 9788082010490

Stretnite sa s Alexandrou Pavelkovou aj na Facebooku.

© Alexandra Pavelková

Diskusia k článku

Žiadny príspevok, založiť novú diskusiu.
Nové v bibliografii
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio